Egentligen skulle jag ju kanske ha flaggat för denna förändring i ett tidigare skede, men det får helt enkelt komma som en chock för den lättskrämde. Ser lite trevligare ut nu tycker jag! Framför allt har jag kodat om sajten i HTML5. Har testat den hyfsat, men inte galet mycket, så om du sitter på någon obskyr webbläsare och har problem med någonting så kan du meddela mig här.

Jag tyckte att ugglan från förra versionen var omåttligt viktig, vilket fick den att överleva in i v2 tillsammans med en hjort och en noshörning. Den uppmärksamme har redan upptäckt den lilla feature som jag gett Herr Uggla. Lite jQuery här och där, en Lightbox, inget som får en att trilla av stolen men det behövs ju inte heller. Har återinfört ”Senaste Tweeten” (Stoppa pressarna i sidebaren) från en svunnen sajt som jag gjorde för länge sedan. Passade på att snygga till koden lite först bara.

För nostalgins skull har jag tänkt lägga några skärmdumpar på gamla temat på den nya teknikprojektsidan, men det får vänta. Just nu måste jag sova. Allvarligt talat.

 

Uppdatering 2013-02-05: Posten ovan avser alltså designen som implementerades i slutet av 2011. Det har sedan dess tillkommit en ny design, men skärmdumparna har uteblivit än så länge. Vi får se om det blir av. Lustigt att jag avslutade inlägget ovan med samma konstaterande som den senaste redesignen; nämligen att jag var tvungen att sova.