Så. Det tog mer tid än väntat, delvis på grund av internet-avbrottet som vi hade. Nu är det i alla fall klart och jag är nöjd med resultatet. Det finns en backlog på saker som ännu inte har implementerats, t.ex en vettig arkivsida, cachning, multispråkstöd och att konvertera CSS:en till SCSS. Nu får jag i alla fall sova lite.

 

Uppdatering 9:e feb:

Har installerat och tweakat WP Super Cache och byggt en arkivsida. Har börjat så smått att mata in stilmallen i SCSS-format, men jag tror inte jag lägger så jättemycket krut på det framöver. Skulle i så fall ha börjat med det från början. Med tanke på att detta är en mycket simpel sajt så är inte heller behovet skriande. Dock borde jag någon gång skriva ett inlägg som beskriver flödet kring att jobba med Scout, som jag tycker är väldigt trevligt och väldigt lätt att koma igång med om man vill börja kika på CSS preprocessing.